Hrituc.ro

Blog personal de analize politice
MAI prins cu minciuna a doua oară!

MAI prins cu minciuna a doua oară!

Zilele acestea au circulat o grămadă de informații despre cazul de la Caracal. Au fost multe informații venite pe surse, greu de controlat. Au fost informații neoficiale din interiorul structurilor statului, informații de la surse apropiate anchetei și care, în mare parte, au fost preluate de presă fără o verificare adecvată.

Pe vreme ce trece, se decantează adevărul de minciună, informațiile reale de cele neadevărate, se observă care erau jucătorii ce încercau să ”introducă” anumite mesaj cheie în joc, cu scopul de a manipula.

Cu această ocazie, din păcate, am văzut din nou cum MAI minte, ne prezintă deformat realitatea, încercând astfel să se disculpe, să paseze responsabilitatea. De data aceasta vorbim de Poliția Română. Am pus MAI însă special, pentru că acum aproape un an, după evenimentele din 10 august, o altă armă a MAI ne-a mințit și manipulat. Atunci a fost Jandarmeria.

Anul trecut, după evenimentele din 10 august, purtătorul de cuvânt a mințit o țară întreagă cu privire la starea de sănătate a colegei bătută de protestatari, pentru a justifica astfel intervenția în forță. Au fost mai multe minciuni spuse atunci. Cazan, cel care a condus operațiunea, ne-a spus că s-au găsit cocktailuri Molotov într-o mașină, dar niciodată nu am văzut acea mașină și nici vreun arestat. 

http://www.hrituc.ro/2018/08/16/unde-sunt-cocktailurile-molotov-domnilor-jandarmi/

https://newsweek.ro/actualitate/dezinformare-jandarmerita-la-cateva-minute-dupa-bataie-fratilor-unde-dracu-m-ati-dus

Și atunci a fost același pattern: minciună și dezinformare, cu scopul de a justifica o acțiune făcută de o structură a MAI. S-a folosit excesiv forța, iar jandarmeria a considerat că dacă va spune o poveste frumoasă, va rămâne în percepția oamenilor povestea lor. Și astfel se va termina cazul iar poporul va înțelege de ce au fost oameni nevinovați bătuți.

Acum, odată cu crima de la Caracal, am văzut din nou același tip de comportament al unui angajat MAI. Poliția a aruncat în presă informația că STS le-a dat 3 adrese greșite. 

”Minora a sunat la 112, iar cei de la STS ne-au transmis aria în care se afla telefonul mobil și ulterior trei adrese la care au făcut percheziții și nu au găsit minora. În urma acestor percheziții, colegii mei au colaborat cu procurorul și au ajuns la locație. Au mers pe informațiile de la STS nu au găsit nimic, s-au desfășurat acțiuni specifice și s-a ajuns în această dimineață la locația respectivă.”

sursa 

A fost o încercare de pasare a responsabilității. Nu pot să cred că a fost un joc politic. Este drept, purtătorul de cuvânt lansează această informație iar presa o preia și o rostogolește. Nimeni din poliție nu a venit să rectifice, să ajute STS-ul în comunicarea publică și, în fond, să ajute să prezinte adevărul. Nu se dăduseră cele trei adrese.

STS a comunicat din primele momente că nu a dat adresele. În vâltoarea evenimentelor, când emoția creștea de la minut la minut, nimeni nu mai stătea să citească cu atenție ce spunea STS.

Intrase și propaganda în joc, începuseră acțiunile de politizare.

Astăzi, în Camera Deputaților, în cadrul ședințelor Comisiei de Apărare, Generalul Bălan a spus:

Noi nu furnizăm adrese poștale pentru agențiile specializate de intervenție decât în situațiile în care apelul la 112 este realizat de pe un telefon fix. Noi nu am furnizat cele trei adrese. Nici nu putem. Vreau să vă informez că informația de localizare preluată de la operatorii de telefonie mobilă este afișată într-un format grafic atât la operatorul STS, cât și la toate celelalte agenții, inclusiv la Poliție. Nu am furnizat adrese. (…) Accesarea informațiilor de localizare au fost disponibile în sistem de la primul apel – 11.05 – iar deschiderea aplicației de localizare pentru prima dată la operatorul de la poliție s-a realizat la 12.08. Au fost solicitări ale operatorului de la poliție de a asigura sprijin privind utilizarea aplicației de vizualizare a proiecției informațiilor, ceea ce s-a și realizat, (…) ultimul (sprijin – n.r.) fiind la 12.32”, a afirmat acesta.

Astăzi șeful STS și-a dat demisia. Nu a avut nicio vină, dar emoția fiind mare, a trebuit să facă acest gest doar pentru ca instituția să nu intre iar în malaxorul disputelor politice. 

O mare responsabilitate pentru percepția negativă creată STS-ului o are Poliția Română. Ei au comunicat de la început o minciună, au dat drumul la informație cu bună știință și nu au rectificat în niciun fel informația.  

MAI are nevoie de o reformă profundă. Polițiștii din Caracal nu au nicio scuză. Nu trebuie să fii specialist ca să îți dai seama că nu și-au făcut datoria. 

Până să înceapă însă măsurile de reformă, conducerea MAI ar trebui să înțeleagă că minciuna are picioare scurte. Nu pot prezenta public lucruri neadevărate, nu pot prezenta deformat imaginea unor evenimente. Se va afla. 

Dacă vreți să vă recăpătați respectul populației, începeți prin a spune adevărul. Nu vă mai faceți preș în fața politicului, să spuneți ce convine partidului – vezi cazul 10 august –  nu mai fiți cei care scot cărbunii din foc, respectați legea și aveți curajul să spuneți că ați greșit.

21 comentarii

 1. „…MAI are nevoie de o reforma profunda…”///2-„…este total evident prin aceste doua cazuri de serial killer(surprize -la numar-pot aparea!), …”(din comentariul de la USR si aroganta)///3- Alte patru fete au disparut in ultimii 20 de ani din raza de actiune a lui Gheorghe Dinca, …”___—-___Absolut, SI mai are nevoie de o reforma (si inca foarte) profunda, insa ar fi- eventual- ca doi stropi de apa intr-un ocean( sa nu zic un singur strop!), pentru ca INTREAGA ROMANIE are nevoie de acea reforma f. profunda, iar aceasta nu se mai poate face -din interior- nici pe etape si nici pe sectoare, Romania are nevoie de schimbarea radicala si totala a sistemului, adica INTOARCEREA LA MONARHIE, insa numai cu APORT ENGLEZ, si asa cum am spus de sute de ori macar, simultan , cu „importul” a cateva mii de real specialisti, in mai toate domeniile, INCLUSIV in politie, justitie, servicii, adica inclusiv detectivi si agenti specializati, din/ sau formati in occident, iar acestia se pot regasi in numar mare, printre tinerii/copiii plecati de 0-7-8 ani din tara, si care au crescut neinfectati de neocomunismul romanesc, tineri care s-au dezvoltat( social si psihic) intr-un mediu al profesionalismului autentic si au ajuns un nume de invidiat, in breasla lor… Iar mai jos un scurt fragment de la un comentariu postat chiar azi, pe pagina judecatorului Daniletz(„633 de victime omorate.Niciun infractor prins”), probabil ca nici acesta nu va fi admis…” : „… o alta realitate total infricosatoare, criminalii pot fi chiar persoane din randul politistilor, justitiei, etc., sau acestia au dat de urma criminalului, dar il protejeaza, il „acopera” pentru diverse motive(***),…” (***- vezi-pe subiect- unul dintre multele filme clasice si de succes. din genul film-noir, „I Wake Up Screaming” cu Victor Mature, si-altul- „The Street With No Name”( cu „neuroticul” Richard Widmark)- ultimul, film artistic, dar care este bazat pe realitate si chiar unele’ filmari sunt facute in incintele sediilor FBI, unde se poate nota ce tehnologie aveau deja acestia, la anii 1940+)…

 2. (schimband macazul)”Un mega-oras de 500 de miliarde de dolari va avea ploaie artificiala, plaja care straluceste in intuneric si roboti-menajere
  (Marti, 30 Iulie 2019, ora 00:00)

  „…Arabia Saudita planuieste …”… In timp ce oficialii sauditi declara ca orasul va atrage „cele mai marete minti si cele mai mari talente din lume”, raman cateva semne de intrebare importante, cum ar fi unde se vor gasi fondurile necesare pentru finantarea proiectului si cat de realiste sunt inovatiile anuntate „___—–___Ei bine, chiar doar o luna in urma, prin 2 email-uri, catre Sir Richard Branson si Mr. Donlald Trump, am propus ceva „si mai si”, iar problema cu „500 miliarde dolari”, este absolut fara importanta, acesti 500 miliarde dolari sunt maruntisi, in planul meu (total realistic), in care marii intreprinzatori vor avea un profit de cel putin UN TRILION dolari(999+1 MILIARDE!), in mai putin de 30 ani, iar sute de milioane de saraci -acum-, vor trece la un stil de viata luxos…Iar tot acest plan vine cu risc „ZERO” la investitii, din pacate insa , nu am primit decat un raspuns total besatisfacator de la primul mentionat si niciun raspuns de la Mr. Trump…Nu-mi ramane decat sa-i felicit pe sauditi, sunt sigur ca vor gasi banii, desi sunt o tara cu mult nisip, au dezvoltat o economie dintre cele mai eficiente, de pe glob…Bravo lor!

  1. -cont.- „Si , sa nu uitam paralela(comparatia), dintre Arabia Saudita(Monarhie) si Irak (si chiar Iran) si Libia, amandoua cu rezerve uriase de petrol, iar Libia( ca si Venezuela) cu un petrol de cea mai buna calitate, din toate aceste 3 REPUBLICI (da, superbogate) s-a ales praful, Iranul scartie urat, iar Arabia Saudita este in varf, chiar si Iordania si Maroc, sunt cu mult, mult mai prospere si mai bine( in general-stabilitate, liniste, bunastare suficienta, etc.)), desi nu au petrol, insa sunt asa pentru ca DA, PENTRU CA SUNT MONARHII!

 3. „… mama Luizei, prima fata rapita si ucisa, spune ca a trimis memorii si pesedintelui Iohannis, si ministrului Carmen Dan…”___—-___ daca aceasta stire se confirma, iar animalul inferior si plin de ifose nu a miscat nici macar un deget, este un motiv destul de bun pentru un proces individual, impotriva acestui nemernic si aruncat in puscarie, macar pentru un motiv mai mic, daca inca nu se poate pentru cel pentru genocid silent si camuflat…

 4. Harta incompetentilor din fruntea Politiei: plagiatori, acuzati de agresiuni sexuale, abuz de minori, favorizarea inculpatilor (30 Iulie 2019, ora 16:49) „…Deloc, de cele mai multe ori cei demisi raman tot in sistem, doar ca merg la alta agentie de stat”, a scris pe Facebook Claudiu Nasui. „…In fruntea politiei avem: 1) oameni care au picat examenul de ocupare a postului, care au fost apoi numiti direct; 2) prieteni apropiati ai politicienilor corupti sau ai aparatului de partid, fidelizati prin chermeze si partide de vanatoare; 3) plagiatori; 4) oameni acuzati de agresiuni sexuale, abuz de minori, favorizarea inculpatilor; 5) oameni demisi pentru management defectuos si repusi in aceeasi functie. „… mai spune Nasui, care subliniaza ca, de aceea, USR a militat mereu pentru numirea profesionistilor in institutii…”____—–___ ca teorie, de acord cu acesta, mai ales ca adauga si o lunga lista cu nume si prenume cu care sustine asertatia, insa cand vorbeste de profesionisti, cred ca nu este de buna credinta, probabil ca el ar vrea acest personal de varf sa fie numit dintre ei(USR, PNL, opozitia), ca si cum asta ar garanta ceva, in realitate ar fi o noua escrocherie politica, insa in primul rand, in Romania nu prea mai exista profesionisti veritabili, iar unii care sunt (tehnic) sunt -pana la urma- obligati sa-si deturneze activitatea conform cu cererile mai-marilor si nu cu fisa postului si interesul public, in final orice miscari „de trupe” nu reprezinta decat rotirea cadrelor, adevarata curatenie si reforma se mai poate face doar printr-o singura actiune radicala , totala si sincrona, adica intr-o zi, intoarcerea la Monarhie cu aport Englez si „importul” a chiar 10 mii de specialisit (multi dintre ei romani crescuti in occident) , inclusiv in justitie, poltie, SS si alte sectoare mai sensibile…Altfel, orice altceva nu echivaleaza deact cu pansamente la un picior de lemn…Adica Romania este in pericol de disparitie, fara dubiu, prin implozie…

 5. Iohannis, dupa CSAT: Am ajuns aici pentru ca guvernele PSD-ALDE au umplut tara de slugi. Statul roman trebuie resetat!(…)___—–___banditul este turmentat de frica, de acea nu mai poate iesi din sabloanele aruncarii blamului pe altii, el simte-in subconstient- ca este (si legal si moral) primul si cel mai mare vinovat de dezastrul tarii, iar despre „resetare”asta trebuia facuta 4-5 ani in urma, exact ce i-am spus eu la momentul castigarii alegerilor, insa „tiganul-sas ajuns imparat, intai poporul a taiat”( ca pe tac-so l-a trimis in Germania, la adapost) adica el s-a pus pe vacante, excursii, scris de „carti”( sa te prapadesti de ras, nu alta!- e adevarat ca multi idioti l-au luat in serios), impartind sinecuri, grade, diplome si medalii intr-o veselie… Cred ca, in acest context, in care individul se arata tot mai mizerabil- i-as multumi chiar veorikai daca ar avea curajul sa-l suspende, pentru ca cred ca ar reusi, si ar avea si suport popular, este imposibil ca masele sa nu inteleaga ca acest ihanis este doar un farsor de joasa spetza…

 6. Dancila: Nu voi permite ca Romaniei sa i se lipeasca eticheta de tara a infractorilor, criminalilor.”… corect, lupta impotriva coruptiei…” (Marti, 30 Iulie 2019, ora 18:53)____—-____ Ha , ha , ha si iar Ha, ha! „vrei nu vrei, bea vasilico aghiazma!”, pentru ca respectul se castiga, NU se impune, cum crezi tu, am mai atins acest subiect, diplomatiile straine nu ne pun -la vedere- aceasta eticheta, pentru ca asta le impune statutul de „diplomatie”, INSA, SIGUR asta gandesc, si inca de mult…Aminteste ea de coruptie, insa nu ‘reuseste” sa gaseasca legatura intre coruptie si alte faradelegi, le vrea separate, insa toata degringolada romaneasca se axeaza pe aceasta coruptie, care a transformat chiar si profesionistii( tehnic vorbind) in pioni ai faradelegii…Si tot pasand responsabilitatea si incercand manevre nationaliste jalnice, etc., nu se obtine deact afundarea Romaniei si mai adanc in mocirla actuala, devenita cronica si – pe viitor- mocirla in care si natia si statul roman, isi vor da sfarsitul…

 7. Crimele de la Caracal: Localnicii din satul Alexandrei vor fi consiliati de psihologi
  (Miercuri, 31 Iulie 2019, ora 11:05)”…o echipa de psihologi de la bucuresti…”____—-____ Iar suntem mai catolici decat insasi Papa, mai degraba aceasta echipa de psihologi trebuie sa fie condusa de un asociat serios al guvernului, este o buna ocazie de a mai face si ei ceva bani , dintr-o nenorocire in care -eventual- doar familia poate avea nevoie de asemenea ajutor, cred ca psihologia in Romania tinde sa preia(sau sa fure din) teritoriul popilor, care nu cred ca nu vor aparea si ei cu „scosul duhurilor rele”, iar daca mai e seceta, vor scoate si paparudele, si din cate am citit eu si despre, dar mai ales scrise de psihologi, f. multi sunt complet afoni, nu au niciun har(***), insa au memorat multi termeni de specialitate si ” da-i si da-i”, asa cum cel „mai renumit” antropolog din Romania, se vaicarea ca existenta homosexualilor frizeaza legile lui dumnezeu, bla, bla, in sfarsit, un asa individ nu poate fi decat un total fals antropolog si ce o mai vrea el sa fie…Iar la aceasta situatie, conform cu titlul de mai sus, practc intreaga tara ar trebui consiliata psihologic, sau macar jud. Olt si cele limitrofe, pentruca la acest moment, inca NU ESTE CONFIRMAT ( tehnic, adica stiintific: ADN, impresii dentare, etc.) ca ramasitele descoperite chiar sunt ale acelei fete, s-ar putea ca ea sa fi murit ulterior, sau inca sa agonizeze in alta locatie, iar acele ramasite umane sa fie ale altei persoane, cea ce -automat- complica si dezvolta evenimentul, iar -dupa parerea mea- ar impune -pe langa a doua locatie- si cel putin a doua persoana , autor, sau complice…(*** -din cate am inteles eu, aceasta armata de psihologi a aparut in Romania , ca urmare a dorintei de a deveni doctor -in ceva- si ca cei mai multi psihologi provin din familii cu bani si sunt facuti de facaultati functionand prin apartamente si scarile blocurilor)…

  1. Cazul Caracal…. Drama zecilor de tinere din Caracal care au cazut in capcana interlopilor si au fost fortate sa se prostitueze… a fost implicat si un polititst…”” …consiliere,… frica pluteste in aer, oamenilor le este teama sa vorbeasca…”___—–___ banuiam eu ca acesta frica nu se datoreaza criminalului ci retelei mafiotice, care NU POATE fi compusa – dar mai ales acceptata si „nebagata in seama” sau altfel sprijinita- din seful politiei, primar, sefi de partide locale, etc., care ei insasi erau clienti, insa pe gratis, sau poate primeau si cota parte din afaceri, „taxa de protectie”…Deci Caracalle nu are nevoie de psihologi ci de un regiment de procurori si politisti onesti, care sa verifice conectieie acestor grupari cu fiecare ” cetatean ilustru”(!!!) al judetului, pentru ca acesta este motivul pentru care oamenii se tem, acesta este motivul si pentru care polititstul care a preluat telefonul de urgenta, a dat dovada de un incredibil deraiaj de la profesionalism, el stia unde poate fi fata (prin regula obisnuita), numai ca -iata- cateodata nu toate lucrurile merg la fel…

 8. Fifor, despre refuzul Jandarmeriei: Haideti sa nu mai stabilim vinovatii! Operatorul mai avea doua apeluri, unul cu indicii ca se putea petrece o crima.(…)___—-___palavragiul ideal, adevaratul „om” al lui ihanis si veorika, el vrea sa exonereze ( de vina)chiar si pe acarul Pun, care in acest caz chiar este vinovat( si inca grav), pentru ca -intamplarea face- ca acest acar sa faca parte din dulaii de paza si ai lui ihanis si ai veorikai…Iara daca -conform traditiei- acarul Paun chiar va fi pedepsit cumva, va fi pedepsit total discriminatoriu, atata timp cat marii autori morali raman la butoane, adica pres.-edintele si pm, acestia sunt adevaratii responsabili, desigur impreuna si cu carmen dan, ( siaugustin lazar – Lazy Bou) care chiar daca a fost eliminata de la butoane, are responsabilitate penala in acest caz, mai ales cel corelat cu prima victima… Iar demisia lui moga dupa doar 7 zile, trebuie sa aiba o anume conotatie, cel mai probabil s-a uitat peste toata activitatea politiei din Caracal( si judet) si a inteles ca acolo este o imensa hazna,pe care nu are nicio sansa sa o curete, mai toti angajatii fiind pesedisti, si a fugit(practic) si mai cred ca totusi nu l-a dat afara pe mirea, asa de dragul dreptatii, si aici este o manevra, mirea stiind ce puroaie o sa tasneasca cu aceasta ocazie, i-a dat lui moga 5, poate chiar 10 MII de euro, numai sa-l dea afara si sa se poata pensiona si -astfel- scapa de responsabilitate, avand in vedere ca inlocuitorul trebuie sa fie tot un pesedist, iar la comenzile inalte, veorika si restul bandei…iar acest fifor, deja a inceput sa adune ranitii, pana la urma ii scoate eroi…

  1. „… Libertatea a publicat vineri o anchetă care dovedește legătura strânsă dintre adjunctul șefului Poliției Olt, comisarul Nicolae Alexe, și liderii unuia dintre clanurile interlope …”…nicolae mirea era protectorul clanului…”…interlopul radoi este prieten la catarama cu fratii ciocan, unul deputat pesede…”… interlopul libanez este finul lui florin iordache…”___—-___ de asta se dadea peste cap banditul iordache sa treaca tot soiul de legi prin care erau salvati mii de infractori, multi ii erau prieteni, sau , oricum, de aceiasi parte a baricadei…Dar nici acesta nu este mare „capo”, adevaratii capi ai mafiilor romanesti sunt pres.-edintele, ihanis,pm, dancila, ministrul justitiei, ana birchall si proc.-general., paduchele pus in frunte..Acestia trebuie bagati la puscarie, in primul rand…

 9. Guvernul Dancila sterge datorii uriase ale unor companii de stat si private. Scopurile si efectele unei masuri platita din buzunarul fiecarui roman.(…)___—-___in loc sa le puna proprire pe averi si sa le confiste acestora( marilor sefi de la aceste firme), veorika face exact ce stie, adica impartitul banilor-milioanelor- intre cateva mii de ” oameni” de nadejde si fideli, si plateste toata lumea, poporul… Iar peste cateva zile astia sunt transferati in alte posturi (precum fifor) unde capuseaza alte sute de milioane si tot asa, pana la „victoria finala”…Care nu mai poate fi prea departe…

 10. De ce nu se poate reintroduce pedeapsa capitală pentru criminali în România ( 3 August 2019-Dragos Niculescu-Redactor, avocatnet.ro) „… apartenenta la UE…”___—____Datorita acestei conjuncturi(cu UE) aceasta cerere( de condamnare capitala) , pare a fi exclusa , insa si tehnic vorbind, iarasi, acest dinca nu poate fi executat(chiar daca numarul final-de victime- va creste) pentru ca are antecedente de bolnav mental, iar „umanismul” ( de promenada) apara criminalii mai abitir decat victimele, desi intr-o asemenea situatie( cu omor sau raniri grave, debilitante) problema ar trebui pusa mult mai simplu, adica definitia bolnavului mental ar trebui sa se refere doar la acel individ(si actiunile lui) si anume sa fie exonerat de vina doar daca s-a ridicat de la masa si s-a sinucis, sau ranit grav el insusi, atunci cred ca este nebun( si poate fi iertat), insa cand o face cu altii, este doar un individ vicios la culme, indiferent de alte catalogari(excludem cazul de legitima si dovedita autoaparare)…Insa cazuri ca acesta au mai fost si o sa mai fie, o mare parte a ecuatiei-dupa mine- se regaseste in AUTORII MORALI ai acestor situatii( si altele, grave), si anume sistemul, care -pana la urma- este alcatuit din „oameni”, cei din varful piramidei, pres-edinte(pres.-edinti) , pm(i), ministrul justitiei, si alte cateva „capete mari”, in total -la zi s-au adunat cam 20 de asemenea naparci, acestia au initiat, dezvoltat si intretinut statul mafiotic si criminal, si acestia ar trebui executati in public, si inca prin decapitare sau spanzurare, numai asa se poate transmite mesajul corect catre eventualii amatori si viitorii conducatori…Iar in acest caz nici acarul Paun nu este lipsit de vina (si inca una grava), politistul care a preluat telefonul fetei, a dat dovada de un „profesionalism” dezastruos( probabil un idiot angajat pe pile), este cazul unui medic care fie ca nu i se plateste spaga fie ca este incompetent, lasand un pacient sa moara, incompetenta sau nepasarea sa(lacomia, aici) , devin automat criminale, exact aici se regaseste cazul politistului …Iar aici, cu ani grei de puscarie ar trebui miluiti si nicolae mirea, care a stiut si a protejat clanurile de traficanti de femei, insa -iata!- el se pensioneaza cu 12 mii /luna! ;iar alaturi de el trebuie adusi in fata justitiei multi alti indivizi din politie si justite, inclusiv carmen dan si dihorelul de Moldova( pensionat cu o suma uriasa), care stiau f. bine de cazul Luizei, se pare ca insasi ihanis stia de acel caz, dar nu au ordonat nimic, inca o motivatie de a-i incrimina ca complici morali, in cazuri de omucidere… Si inca ceva , referitor la interesele meschine ale UE,s-ar putea chiar sa ne dea un sut si sa ne scoata din UE, insa nu de mila unui criminal, ci pentru ca interesele lor meschine, sunt si legitime, in acordanta absoluta cu istoria si evolutia acestei lumi, adica ei ” isi apara bogatia si nevoile si neamul”, asa au procedat si in acest caz, practic Romania este terminata, la ce le-ar mai folosi, se asteapa doar oficializarea schimbarii denumirii, pentru ca efectiv, practic, pamantul tarii este -DEJA- vandut entitatilor straine( in special austriecilor, germanilor si ungurilor), iar marile unitati industriale, comerciale, etc., romanesti fie au fost preluate de ” multinationale” fie au fost destructurate(***) , practic PIB-ul romanesc este facut ( oficial) de firme si entitati straine, doar locatia este romaneasca( cat si palmasii)…Mai mult, Romania a fost deposedata ( absolut cu acordul, chiar dorinta intensa a conducatorilor tarii) nu numai de primul bun natural al tarii( pamantul-unul dintre cele mai bune din Europa) dar si de nr. 2 adica oamenii, peste 10 milioane de romani( adica 1/2 din intreaga populatie!!!) au plecat din tara pentru a sclavagiza( cu mici exceptii) pe oriunde,iar in Romania, in cel mult 20-30 de ani, fizionomia reala a oamenilor va fi de nerecunoscut, peste 50-60% din populatia romana va arata precum asiaticii, sud americanii, etc., pentru ca in tara mai traiesc doar batranii ( care vor muri in acesti 20-30 de ani) si beizadelele pline de bani(desigur si handicapatii fizici sau mentali- dar nici acestia nu sunt prea multi) adica un maxim de cateva zeci de mii, exact numarul parintilor lor, care au distrus tara, dar care au acumulat averi impresionante, pentru ei…(***-cazul Flota este unic in analele lumii, Romania a pierdut -la acel moment dar , mai ales, in zecile de ani scursi, cateva sute de miliarde de euro,partea cea mare din Flota Comerciala a fost vanduta pe nimic( ca fier vechi), iar multe din acele nave au fost revopsite si au adus miliarde in profit, noilor proprietari, iar Romania ( nemaiavand numarul standard, de nave) nici macar nu a mai putut activa sub propriul pavilion, a trebuit sa plateasca drept de folosinta, altor tari… iar criminalul suprem-in acest caz- este cainele basset, care tocmai pentru acest motiv umbla turbat dupa functii cu imunitate, stie ca odata deposedat de aceasta imunitate va ajunge la puscarie, oricum, isi prelungeste supravietuirea pana la limita, ca si a altor criminali, visinescu, iliescu, etc., cand chiar daca ar fi aruncati in foc, tot nu le mai pasa, mai ales ca tot ei au si ultimul ranjet, vezi cazul iliescu, care nu mai poate fi inchis(pentru genocid), pentru ca „umanismul” intra in actiune, a fost operat pe inima( daca nu cumva este un fals) si nu poate suporta regimul de detentie…In acesta categorie( chiar daca doar ca MARI COMPLICI , sunt si monica macovei, care a dat NUP urmaririi penale in respectivul caz, DESI EA NU AVEA ACEST DREPT, si -bineanteles- actualul pres.-edinte, ihanis, care el insusi este mare vanzator de tara, si protector al criminalilor „gulere albe”, cazul degeneratului gabriel oprea,, care ar fi trebuit sa aiba deja facuti, cativa ani de puscarie, dar „comandantul suprem al fortelor armate”, nu a vrut asa, in fond ihanis a fost ADUS in aceasta functie, de fosta securitate si nomenclatura, tocmai pentru a-i exonera pe ei de multele crime savarsite, iar drept bonus, i-au dat lui ihanis toata libertatea in a mai vinde si el ce a mai ramas, si astfel Romania va fi terminata, iar ei -si noile conduceri, prelungirile lor-nu mai pot fi tinuti responsabil de absolut nimic…

 11. Cazul Caracal.”… noi probe, pete de sange, telefon…”____—-____ am citit ca „beciul casei are o arhitectura intortocheata…”, dar cred ca este doar o gaselnita de a zgandari curiozitatea cititorilor, altfel era daca se spunea -ca un fapt- ca respectivul beci avea niste firide mari, bine camuflate cu usi -parte-din-decor, si mascate de butoaie, etc., insa toate stirile spun ca acest dinca avea „caini lupi”, cea ce inseamna doi, dar pot fi si 3, iar aceasta problema ar trebui verificata in ecuatia ca , criminalul nu avea aranjamentul tehnic sa arda(si inca doar in cateva ore si la acea locatie), o masa musculara de cel putin 20 kg, este posibil sa ne regasim la un caz si mai brutal, anume tipul si-a harnit cainii cu mare parte din corpul(sau corpurile) respectiv, si astfel a avut posibilitatea sa arda -la modul efectiv- poate doar cateva kg. de masa musculara…Asta poate fi o varianta si ar trebui colectate excremente de la caini( si alte probe: sange, etc.) si a se analiza, in aceasta perspectiva…Mai poate exista si o alta varianta si mai urata,( si asta -automat- ar implica mai multe victime si o adevarata retea criminala lucrativa chiar pe multi ani) si anume introducerea carnii umane in consum uman, dispersata in cantitati mici, eventual in produse procesate…Probabil -ca in lume – au mai fost cazuri de acest fel( canibalism involuntar), insa aduce aminte de un film ” de groaza”( „Motel Hell”), in care un tip aduna accidentatii( sau ii accidenta el) de pe autostrada, si le amesteca carnea in ham ” de porc”, iar -dupa 30 de ani!!!- cand a fost prins, singurul sau regret a fost ca si-a inselat clientii, si nu pentru ca-i lasase sa manance carne umana, dar tot timpul advertiza ca produsele sale sunt „naturale , fara conservanti”, iar acum se confeseaza ca i-a inselat, pentru ca a folosit coservanti…S-ar putea sa avem acest caz si aici, finul lui iordache are o saormerie( daca nu gresesc), asa ca exista chiar si aceasta posibilitate, ramane de vazut(in caz ca da ) ce va regreta dinca, el si-a inselat clientii -si inca cum !-prin tradare de tara, in loc de ardei- tzar–iute-foc, oltenesc, a folosit paprika ungureasca…

 12. A murit ideologul Khmerilor Rosii, regim in care au pierit 2 milioane de oameni. A fost mana dreapta a lui Pol Pot (Duminica, 04 August 2019, ora 18:50}___—–___iliescu este mai tare si decat acest ideolog, care a stat, macar ultimii 5 ani, la puscarie, iar Cambodgia este in refacere, de cand s-a reantors la Monarhie…Cate exemple mai au nevoie romanii ca sa priceapa ceva, nu stiu, dar realmente timpul se scurge in defavoarea natiei..

  1. iohannis comparat cu Hitler(…)____—-____ un afront nemeritat, adus lui Hitler, el a fost pictor si zugrav de case, nu HOT de CASE, precum ihanis…

 13. „Polițistul care a intrat în mintea lui Gheorghe Dincă și l-a determinat să colaboreze: Nu vreau să vă mai plimbați degeaba .”…Gheorghe Dincă a început să dea informații datorită măiestriei unui politist care a reusit sa intre in mintea lui. Un polițist de la Poliția Capitalei a reușit să obțină informațiile acestea comportându-se frumos cu Gheorghe Dincă, empatizând cu acesta…”___—-___(Barry Sullivan***, in rolul detectivului ) zicea : Lucrez cu suspecti, joc cu ei pe ce au tare , ma scufund in slabiciunile lor…” iar mai apoi, cu referire la criminalul specific( o ea) zice” ca sa obtii adevarul, bei cu ei, te saruti cu ele, faci sex cu ele…” Si chiar asa o prinde pe femeia-criminal…(*** B.S.- unul dintre detectivii placuti si de nadejde-nice and reliable- ai perioadei golden age, inalt si chipes, calm dar persuasiv, spre deosebire de alt tip de detectiv, scund si cu burtica( dar inca placut), dar caruia ii merge mintea brici, ex. Vincent Gardenia, locotenentul din doua „Death Wish”, cu Charles Bronson, doua exemple deosebite, raportat la detectivul din „The Driver”(Bruce Dem) violent, santajist , un excelent film,cu Ryan O’Neal (arhicunoscut din „Love Story”) care aici joaca rolul unui dur si tacut dar foarte cerebral , sofer de getaway, dupa spargeri de banca sau alte lovituri…)

  1. mai sus e vorba de filmul „Tension”, 1949, in care joaca si celebra dansatoare Cyd Charisse( ca „fata cea cuminte”), „femeia cu picioare pana-n gat”,care a mai jucat si in alte film-noir( „Party Girl”, etc.) insa este arhicunoscuta si apreciata ca si dansatoare, exemplul cel mai elocvent , scena de dans ,cu maestrul Gene Kelly, in „Cantand in Ploaie”…

 14. Avocatul familiei Luizei sustine ca exista o a treia victima si crede ca „anchetatorii se invart sa nu izbucneasca un alt scandal”.____—–____ face tot sensul din lume, din cauza autorecunoasterii- in straturile profunde ale mintii- lipsei de profesionalism( dar niciodata recunoscuta ci mascata prin urlete de tot felul) se incearca blocarea cazului, se incearca limitarea numarului de cazuri, asa cum nu s-a intreprins nicio analiza pentru a se verifica daca individul si-a haranit cainii cu carne umana, eu sunt convins ca a facut-o, ramane o posibilitate foarte redusa( nici macar probabilitate) ca s-ar fi folosit carne umana si in compozitia preparatelor de carne destinate populatiei( desi niciodata nu se stie, pana nu se verifica), insa ca si-a hranit cainii cu carne umana -personal- sunt suta la suta convins, si candva, tipul chiar va recunoaste…

 15. Liviu Pop susţine că Iohannis ar fi condamnat-o la moarte pe Alexandra Maceseanu.”…„Lasati Guvernul, ca nu Guvernul… Problema e la presedinte. El e presedintele CSAT, acolo sunt toate institutiile care au un rol in situatii de acest gen. Si STS, si SRI, si…!”, a replicat senatorul PSD…”_____——_____ in cea ce-l priveste pe ihanis, are dreptate, insa nu se poate scoate din aceasta ecuatie nici guvernul si niciun partid politic, iar a vorbi doar despre acest eveniment este total eluziv, pentru ca in realitate ihanis, guvernul, etc., au dus (nu direct, dar eficient) la moartea PREMATURA a milioane de romani, in general prin convergenta situatiilor defavorabile unui trai decent, aplicat intregii tari , precum si a celebrei ” scapa cine poate!”, asa ca cei ca ihanis, dancila, etc., au putut( prin „munca” extra, meditatii, afaceri imobiliare,mariri de salarii pentru ei, ca ex.) , iar masele au preferat sa plece din tara, unde multi au murit prematur( sau ucisi in diverse imprejurari), iar in tara -deasemeni- se moare prematur prin lipsa de medicatie si tratamente corespunzatoare,sanitatie generala total improprie, etc., care sunt scumpe si neaccesibile decat celor ca ihanis si veorika si camarilelor pe care le-au dezvoltat in teritoriu, pentru a-i sustine si apara..

 16. DIICOT cere ajutorul FBI pentru profilul lui Dinca si expertiza ADN in cazul Luizei Melencu
  Miercuri, 25 Septembrie 2019, ora 12:52

  Procurorii DIICOT care ancheteaza cazul crimelor de la Caracal au dispus efectuarea unei cereri de asistenta judiciara catre Statele Unite ale Americii, respectiv Biroul Federal de Investigatii (FBI), avand drept obiect efectuarea unei expertize genetice prin care sa se stabileasca profilul genetic (ADN mitocondrial si cromozomial) al Luizei Melencu (18 ani) si stabilirea profilului psihologic in cazul principalului suspect, Gheorghe Dinca.____——____ ha, ha, ha si iarasi ha!, pana la urma se recurge la ce am spus eu ca trebuia facut de la bun inceput, precizand ca in Romania nu exista nici tehnica si nici profesionisti care sa poata rezolva astfel de cazuri, insa s-a asteptat atat de mult cu un scop si mai perfid, anume continuarea autoacoperirii „profesionale”, in sensul ca -accidental , dar mai ales intentionat- tot campol criminal al cazului a fost contaminat, incat FBI-ul s-ar putea sa refuze interventia sau sa ajunga la rezultate NECONCLUDENTE, cea ce ar permite autoritatilor romanesti sa zica ” V-am spus noi, daca nici FBI-ul nu poate rezolva cazul…” Tot aici , sugerez ca (daca se intervine) sa fie construit si un model de intrebari despre faptul daca dinca si-a hranit cainii cu carne umana, iar despre profilul psihologic, iar este un semn de intrebare, dinca deja este rutinat cu raspunsurile dezincriminatorii(sau partial incriminatorii), cel putin aceasta latura putea fi rezolvata de „psihologii” romani, fiind partea teoretica a cazului…dar cu „psihologi” facuti la „facultati” de apartament, rezultatele sunt pe masura,insa „varfurile” acestora latra pana ragusesc, prin ” articole de specialitate”, scrise pe diverse fituici , inclusiv pe internet…

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: